Profil

En hvid Opel Kadett station car og så derudad…
Lastmængden var mere beskeden end nu, da det hele startede i 1996. En ældre Opel Kadett, som hurtigt blev noget flad i fjedrene, blev brugt til at fragte mest aviser og ugeblade rundt. Vognparken blev hurtigt udvidet med først små lastvogne, som senere er blevet større og større.

Den nuværende vognpark er anderledes konstrueret til professionel transport end den gamle Kadett.
En enkelt Mercedes og resten Volvo, valgt ud fra ønsket om en stabil vognpark, både drift- og sikkerhedsmæssigt. Chaufførerne og bilerne er vores vigtigste aktiver. Det er vigtig for firmaet at materiellet både er sikkert, komfortabelt og i topform.
På samme måde har vi det med chaufførerne og derfor har vi også en fysioterapeut tilknyttet til firmaet.

Succes i en hård branche i en hård tid…
De første 10 år har været præget af stigende brændstofpriser, svingende fragtrater og skærpede krav fra myndighederne. Derfor virker udviklingen af Ullerslev Budcentral også imponerende og svaret herpå er enkelt: “vi lover ikke mere end vi kan holde”.

Vi siger hellere nej til en opgave, hvis vi er i tvivl om vi kan løse den til alles tilfredshed. Vi kører primært for en række gode stabile kunder, som vi skriver langtidskontrakter med. På denne måde sikrer kunden sig en stabil leverandør og vi kan planlægge vores dagligdag bedre, hvilket er en klar fordel for begge partner.

Ullerslev Budcentral

Telefon: 65 35 38 35

Mobil: 40 84 84 06

Kertemindevej 59, 5540 Ullerslev